тапет Underwater world

Ширина: 100 cm
Дължина: 280 cm
Състав: 100 % Хартия
Продукт: Тапет
Инструкции за третиране:
Приложение: Вътрешни пространстваДомовеПублични пространстваДетски стаи и пространства
бял
бял
сив
сив
Изчистване
FacebookPinterestLinkedInMessengerTwitterViberWhatsAppEmailCopy Link

Тапет Underwater world е истинска лудост. Манията от това, което се случва в дълбокото море, където живеят зашеметяващи медузи, октоподи, аквалунги и подводни растения. Единственото нещо, което липсва, е подводница и за лодката са необходими малък капитан или учен. И този тапет е за всички малки!

Тапетът има две цветови версии на фона, сив и бял. Сивото фантастично контрастира със светла стая с бели или светли мебели. Тапетът с бял фон има по-силен контраст между елементите и фона. От друга страна, цялата композиция е по-ярка, поради което ще бъде чудесна за малки стени и малки стаи. Графиките са нарисувани със специален филтър, който им придава малко винтидж докосване. Това означава, че цветовете и контрастите не са твърде силни.

ТЕХНИЧЕСКИ:

Височина: 280 см
Ширина: 100 см

Тесните ивици на тапета гарантират, че тапетът ще пасне почти идеално на ширината на стената. Нещо повече, повтарящият се модел, където всяка от ивиците изглежда идентична, позволява на елементите на шаблона да се подредят безупречно по стената, след като залепим тапета, започвайки от тавана. Благодарение на това има много малко излишен материал.

Материал- фина рафинирана хартия, която прекрасно възпроизвежда цветовете. Издръжлива, матова и снежнобяла.

Материалът е сертифициран за незапалим и отговаря на всички изисквания на Европейския съюз.

Хартията не е самозалепваща, затова препоръчваме да използвате лепило без разтворител за нанасянето. Специално препоръчваме лепило Flugger 377 (това не е реклама, ние винаги използваме този продукт в нашето студио за нанасяне на тапети, оттук и препоръката).

Преди да поставите тапети и каквато и да е стена – моля, грундирайте добре стената и почистете повърхността от прах или мазнини. Нашите тапети могат да се нанасят върху стените само след около 20 дни от последното боядисване.

тегло: 1кг

Чудесен за влагане в детски интериори!

 

тапет Underwater world
цвят

бял, сив

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „тапет Underwater world“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

    * Максимален размер: 5mb. Ако размерът на Вашите файлове надвишава 5 MB, използвайте Dox.bg | WeTransfer.com | DropSend.com или тяхна алтернатива и поставете линка към файла в полето за коментар. Можете да прикачвате файлове с разширения: .pdf, .jpеg, .jpg, .png, .bmp, .gif, .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rar, .zip
    Прочетох и съм съгласен с Общите условия

    Също може да ви хареса…

    Към началото