тапет Fairytale forest

Ширина: 100 cm
Дължина: 280 cm
Състав: 100 % Хартия
Продукт: Тапет
Инструкции за третиране:
Приложение: Вътрешни пространстваДомовеПублични пространстваДетски стаи и пространства
многоцветен
многоцветен
Изчистване
FacebookPinterestLinkedInMessengerTwitterViberWhatsAppEmailCopy Link

Тапет Fairytale forest-приказна гора с много животни, пътеки, отпечатъци, дървета и дори табела, указваща езерото! Всички животни, които ще намерите в този модел са: мечка, лисица, куница, зайци, мишки, язовци, таралежи, катерици, птици и дори видри! В допълнение, млечни цветове – пастели и акварели. Елементите на тапета са малки, така че създават прекрасна карта, допълват интериора. Целият модел беше поддържан в деликатния стил на стари английски тапети.

ТЕХНИЧЕСКИ:

Тапетът е отпечатан на ивици с ширина 100 см, за да се разположат всички елементи в добри пропорции – не много плътно, но и без бели пространства.

Примерни мерки за артикули:

езеро с лисица и видра: 15 см
високо дърво с катерици: 20 см
плюшено мече спи под брезите: 16см
Тапетът е разделен на ивици:

Височина: 280 см
Ширина: 100 см

Тесните ивици на тапета гарантират, че тапетът ще пасне почти идеално на ширината на стената. Нещо повече, повтарящият се модел, където всяка от ивиците изглежда идентична, позволява на елементите на шаблона да се подредят безупречно по стената, след като залепим тапета, започвайки от тавана. Благодарение на това има много малко излишен материал.

Материал- фина рафинирана хартия, която прекрасно възпроизвежда цветовете. Издръжлива, матова и снежнобяла.

Материалът е сертифициран за незапалим и отговаря на всички изисквания на Европейския съюз.

Хартията не е самозалепваща, затова препоръчваме да използвате лепило без разтворител за нанасянето. Специално препоръчваме лепило Flugger 377 (това не е реклама, ние винаги използваме този продукт в нашето студио за нанасяне на тапети, оттук и препоръката).

Преди да поставите тапети и каквато и да е стена – моля, грундирайте добре стената и почистете повърхността от прах или мазнини. Нашите тапети могат да се нанасят върху стените само след около 20 дни от последното боядисване.

тегло: 1кг

Чудесен за влагане в детски интериори!

 

тапет Fairytale forest
цвят

многоцветен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „тапет Fairytale forest“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

    * Максимален размер: 5mb. Ако размерът на Вашите файлове надвишава 5 MB, използвайте Dox.bg | WeTransfer.com | DropSend.com или тяхна алтернатива и поставете линка към файла в полето за коментар. Можете да прикачвате файлове с разширения: .pdf, .jpеg, .jpg, .png, .bmp, .gif, .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rar, .zip
    Прочетох и съм съгласен с Общите условия

    Също може да ви хареса…

    Към началото