тапет Colourful fish

Ширина: 50 cm
Дължина: 280 cm
Състав: 100 % Хартия
Продукт: Тапет
Инструкции за третиране:
Приложение: Вътрешни пространстваДомовеПублични пространстваДетски стаи и пространства
бяло-синьо
бяло-синьо
черно-бяло
черно-бяло
многоцветен
многоцветен
Изчистване
FacebookPinterestLinkedInMessengerTwitterViberWhatsAppEmailCopy Link

Тапет Colourful fish- да се гмурнем в дълбините на океана при морските му обитатели!

Радостен тапет с нежни си и  живи цветове, които биха придали на стаята малко магия. И все пак, в този модел няма същество, от което да се страхуваме! Благодарение на това е чудесно за малки деца, на които всяка вечер четем приказки. Защото този тапет може да бъде история сама по себе си. Винаги с добър край!

ТЕХНИЧЕСКИ:

Елементите на тапета са малки, напр. скаларите са високи 15 см, останалите риби не надвишават 10 см. Графиките са нарисувани със специален филтър, който ги прави малко винтидж със структура. Това означава, че цветовете и контрастите не са твърде силни.

Тапетът е разделен на ивици:

Височина: 280 см
Ширина: 50 см

Тесните ивици на тапета гарантират, че тапетът ще пасне почти идеално на ширината на стената. Нещо повече, повтарящият се модел, където всяка от ивиците изглежда идентична, позволява на елементите на шаблона да се подредят безупречно по стената, след като залепим тапета, започвайки от тавана. Благодарение на това има много малко излишен материал.

Материал- фина рафинирана хартия, която прекрасно възпроизвежда цветовете. Издръжлива, матова и снежнобяла.

Материалът е сертифициран за незапалим и отговаря на всички изисквания на Европейския съюз.

Хартията не е самозалепваща, затова препоръчваме да използвате лепило без разтворител за нанасянето. Специално препоръчваме лепило Flugger 377 (това не е реклама, ние винаги използваме този продукт в нашето студио за нанасяне на тапети, оттук и препоръката).

Преди да поставите тапети и каквато и да е стена – моля, грундирайте добре стената и почистете повърхността от прах или мазнини. Нашите тапети могат да се нанасят върху стените само след около 20 дни от последното боядисване.

тегло: 1кг

Чудесен за влагане в детски интериори!

 

тапет Colourful fish
цвят

бяло-синьо, черно-бяло, многоцветен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „тапет Colourful fish“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

    * Максимален размер: 5mb. Ако размерът на Вашите файлове надвишава 5 MB, използвайте Dox.bg | WeTransfer.com | DropSend.com или тяхна алтернатива и поставете линка към файла в полето за коментар. Можете да прикачвате файлове с разширения: .pdf, .jpеg, .jpg, .png, .bmp, .gif, .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rar, .zip
    Прочетох и съм съгласен с Общите условия

    Също може да ви хареса…

    Към началото