Kariya Interior

Kariya Interior

Какъв дизайн да изберем за детската стая?

   Създаването на детска стая е изключително специален момент за всяко дете. Това е тяхното лично пространство, в което могат да развихрят въображението си и да изразят себе си избирайки цветовете, материалите и аксесоарите, с които интериора ще се превърне в оригинално и вълшебно за тях място. Kariya Interior ви предлага идеи за декора на стените –  тапети, стикери и постери в рамка, които ще допринесат за приказната атмосфера в стаята на вашето дете. Освен това можете да откриете разнообразие от текстилни аксесоари- меки килимчета, декоративни възглавници, мека мебел, балдахини, текстилни гирлянди и още много изненади!

Преди няколко години дизайнът на детска стая беше неразривно свързан с пола на бебето: за момчета – синьо, за момичета – розова палитра. Днес границите са размити и са добавени още цветове към стандартните полови нюанси: бяло, сиво, зелено, жълто, червено. Когато планират ремонти в детска стая, съвременните дизайнери обръщат повече внимание на характеристиките на стаята (размер, осветление), както и на избрания стил.

 Има няколко важни стъпки, които да следвате при обзавеждането на детската стая:  

  #  Определете какво ви е необходимо за стаята спрямо възрастта на детето.

  #  Обособете зони – за сън, игра и почивка или учене.

  #  Изберете стил или тема на стаята.

  #  Изберете основен цвят на декора на стаята.

  • Бяло. Повишава самочувствието, насърчава развитието на творчеството. По-добре да се комбинира с други нюанси.
  • Сиво. Дава усещане за стабилност, спокойствие. Може да допринесе за самоизолация.
  • Жълто. Насърчава развитието на интелектуални способности.
  • Зелено. Помага за концентрация. Облекчава безсънието.
  • Червено. Този цвят възбужда централната нервна система, не може да се използва като доминиращ.
  • Оранжево. Неагресивно червено, подобрява настроението, зарежда с енергия.
  • Синьо. Успокоява, стимулира към релаксация и здрав сън.

Ако все още се чудите какъв стил да изберете за стаята на  вашето дете, разгледайте нашите предложения и намерете своето вдъхновение!

 

# Морски стил

Потопете се в морските дълбини! Усетете бриза, морето, слънчевите лъчи! Дизайн за малки мореплаватели и приключенци!

# Джунгла

Накарайте децата да се чувстват по-близо до природата и да научат повече за нея, като създадете джунгла на закрито заедно. Използвайте зеленина от текстил и творчески декор, за направата на който могат да помогнат и децата.

# Гора

 Кой не обича приказките за гората? Горските обитатели винаги са били любими герои на децата, създайте им приказна детска стая, в която да се забавляват, учат и творят!

 

килим дъбово листо

# Геометрия

За  любителите на изчистения дизайн и симетрията ! Или за порасналите деца, които не искат да  порастват! Разгледайте нашите геометрични и неустоими интериорни предложения!

 

 

# Цветна градина

Всяка малка дама симечтае да има своя цветна градина ! А защо да не е и в детската стая? Поглезете се с флорални тапети, стикери, текстилни аксесоари и килимчета! 

Един от често срещаните подходи при флоралните интериори е избирането на цветова гама от няколко цвята и комбинирането на няколко съвсем различни десени с цветя. Това, което обединява тези десени, е именно цветовата гама, и така крайният резултат е един много богат и интересен интериор. Освен че присъства в текстилните елементи, цветовата гама се допълва и от цвета на стените, декорациите по стените и т.н.

 

# Превозни средства

В типичната момчешка стая задължително присъстват превозни средства-коли, самолети, кораби или космос.  В Kariya interior    ще откриете многообразие от момчешки тапети, стикери, текстилни аксесоари и килимчета, които да създадат мечтания дизайн с превозни средства за малките пътешественици! 

# Динозаври

Всеки си има своята страст, а за някои това са праисторическите динозаври!  Направете машина на времето в детската стая и пренесете малчуганите във времената, за които само са чували приказки.  В Kariya interior  ще откриете многообразие от динозавърски тапети, стикери, текстилни аксесоари и постери с рамка, с които да създадете чудна детска стая  ! 

Какъв дизайн да изберем за детската стая?
FacebookPinterestLinkedInMessengerTwitterViberWhatsAppEmailCopy Link
Към началото