Kariya Interior

Kariya Interior

Спално бельо с австрийско качество

 

HEFEL Textil е един от най-успешните и иновативни производители на спално бельо и притежава единствената тъкачна фабрика  в Европа. Цялата гама (завивки, възглавници, горни матраци, спално бельо и пухени тъкани) е 100% произведена в Австрия по най-високите стандарти за качество.

Фирмата е създадена през 1907 г. и сега се управлява от четвърто поколение семейство. Прекрасно спално бельо с най-добро качество се произвежда в два завода в Австрия. HEFEL е единственият напълно интегриран производител на спално бельо в света, който произвежда собствените си завивки от преждите и пълнежа до ватирането и крайния продукт.

 

Ексклузивното спално бельо HEFEL от най-добрата TENCEL™ материя е израз на вечна елегантност и синоним на чистота, качество и лукс. Удоволствие за сетивата, сензационно на допир и успокояващо за тялото. Красиво интегрираните шарки, уникалното меко усещане на тъканта и перфектното качество на продукта заедно изразяват най-високата степен на хармония и лична индивидуалност.

Спалното бельо HEFEL е изработено от Micro TENCEL™, чисто естествено влакно, извлечено от дървесина. Съчетава приятните характеристики на памука със седефения блясък на коприната. Неговата елегантна визуална привлекателност и ненадмината мекота на допир правят спалното бельо TENCEL™ празник за всички сетива. 100% „Произведено в Австрия“ – за абсолютния връх на приятния сън.

 

 

       Какво предлагаме на клиентите си?

 

  • Hefel е най-иновативната фирма в сектора на спалното бельо
  • Постигаме най-доброто качество на продукта
  • Ние не правим компромиси, когато става въпрос за използването на най-добрите суровини и ресурси. Комбинацията от изключително квалифицирани служители и непрекъснат контрол на качеството ни позволява да гарантираме най-високите стандарти за качество на продуктите.
  • Ние сме изцяло фокусирани върху клиента
  • Доставяме до нашите пазари във възможно най-кратки срокове. На въпросите, желанията и предложенията на нашите клиенти се отговаря с връщане. Това се постига чрез незабавно третиране на всички входящи задачи и стремеж към възможно най-бързо изпълнение.
 
 
 

                                                             

                                                                                          Заповядайте в нашия шоурум, обадете се или ни пишете!

          Ще отговорим на всички въпроси, свързани с  интериорните и екстериорни текстили, обзавеждането и декорирането на дома на мечтите Ви!

Спално бельо с австрийско качество
FacebookPinterestLinkedInMessengerTwitterViberWhatsAppEmailCopy Link
Към началото