Политика за поверителност

Адрес на уебсайта: https://kariyainterior.com

Политика за личните данни

Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми относно използването на Вашите лични данни и ние с удоволствие ще Ви помогнем. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с обработката на лични данни, който са описани в Политиката за лични данни.

Дефиниции

Лични данни – всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице.
Обработка – всяка операция или набор от операции, които се извършват върху лични данни.
Субект (на данните) – физическо лице, чийто лични данни се обработват.
Дете/непълнолетен – физическо лице под 16-годишна възраст.
Ние/нас (с главни или малки букви) – Кария Интериор ЕООД

Принципи за защита на данните

  • Обработката е законосъобразна, справедлива и прозрачна. Нашите дейности по обработка имат законно основание. Разглеждаме Вашите права преди обработката на лични данни. Ние ще Ви предоставим информация относно обработката при поискване.
  • Дейностите по обработката отговарят на целта, за която са събрани личните данни.
  • Ние само събираме и обработваме минималното количество лични данни, необходими за всякакви цели.
  • Ще направим всичко по силите си, за да гарантираме точността на данните.
  • Ще направим всичко възможно, за да гарантираме целостта и поверителността на данните.

Права на субекта на данни

  • Право на информация – което означава, че трябва да знаете, че личните Ви данни се обработват; какви данни се събират, откъде се получават и защо и от кого се обработват.
  • Право на достъп – което означава, че имате право на достъп до данните, събрани от/около Вас. Това включва правото Ви да поискате и да получите копие от събраните от Вас лични данни.
  • Право на поправка – което означава, че имате право да поискате поправка или изтриване на Вашите лични данни, които са неточни или непълни.
  • Право за изтриване – което означава, че можете да поискате личните Ви данни да бъдат изтрити от нашите записи.
  • Право на възражение срещу обработката – което означава, че в определени случаи имате право да се противопоставите на обработката на личните си данни, например в случаите на директен маркетинг.
  • Право на преносимост на данни – имате право да получавате личните си данни във формат, който може да се чете от машината или ако е възможно, като директно прехвърляне от един процесор към друг.
  • Право да подадете жалба – в случай, че откажем Вашето искане съгласно Правата на достъп/Общите условия, ние ще Ви предоставим причина защо. Ако не сте доволни от начина на обработване на молбата, моля свържете се с нас.
  • Право на помощ от надзорния орган – което означава, че имате право на помощ от надзорен орган и правото на други правни средства за защита, като например предявяване на иск за вреди.
  • Право на оттегляне на съгласието – имате право да оттеглите всяко дадено съгласие за обработка на Вашите лични данни.

Данни, които събираме

Информация, която сте ни предоставили
Това са Вашият имейл и име, телефонен номер, адрес за доставка – информация, която доброволно сте ни предоставили, правейки поръчка през нашия уебсайт или имейл и име, когато се регистрирате за нашия бюлетин. Запазваме информацията, която ни предоставяте, за да Ви изпращаме актуална информация, свързана с нашия уебсайт.

Информация, събрана автоматично за Вас
Това включва информацията, която се събира чрез бисквитките или други инструменти за управление на сесии. Например, Вашият IP адрес и предпочитания на Вашия браузър за език на предоставяната информация.

Публично достъпна информация
Можем да съберем информация за вас, която е обществено достъпна. Как използваме Вашите лични данни

Използваме Вашите лични данни, за:

  • доставка на продуктите, поръчани от Вас
  • комуникация с Вас, във връзка с новости в нашия уебсайт, посредством бюлетин.

Ние използваме Вашите лични данни с Вашето съгласие.

Запазваме си правото да събираме анонимизирани данни и да използваме такива данни. Ние ще използваме данни извън обхвата на тази Политика само когато е анонимна. Възможно е да обработим Вашите Лични данни за допълнителни цели, които не са споменати тук, но са съвместими с първоначалната цел, за която са събрани данните. За да постигнем това, ще гарантираме, че:

  • връзката между целите, контекста и естеството на личните данни е подходяща за по-нататъшна обработка;
  • по-нататъшната обработка не би навредила на Вашите интереси и
  • ще има подходяща защита при обработката.

Ще Ви информираме за всякакви допълнителни обработки и цели, които биха могли да възникнат. Кой друг може да има достъп до личните ви данни

Не споделяме Вашите лични данни с непознати. Споделяме вашите данни с:

Работим само с партньори за обработка, които са в състояние да осигурят адекватно ниво на защита на Вашите лични данни. Ние разкриваме Вашите лични данни на трети лица или на държавни служители, когато сме законово задължени да го направим. Може да разкрием Вашите Лични данни на трети страни, ако сте дали съгласието си или ако има друго правно основание за това. Как защитаваме Вашите данни

Ние правим всичко възможно, за да запазим личните Ви данни в безопасност. Наблюдаваме нашите системи за възможни уязвимости и атаки.

Въпреки че се стремим към всичко възможно, не можем да гарантираме сигурността на информацията. Обещаваме, обаче, да уведомим съответните органи за нарушения на данните. Ще Ви уведомим и ако съществува заплаха за Вашите права или интереси. Ще направим всичко възможно, за да предотвратим нарушения на сигурността и да помогнем на властите в случай на възникване на нарушения.

Деца/непълнолетни

Ние нямаме намерение да събираме съзнателно информация от деца. Ние не насочваме продуктите си към деца/непълнолтени. Бисквитки и други

Използваме “бисквитки” и/или подобни технологии, за да анализираме поведението на клиентите, да администрираме уеб сайта, да проследяваме движенията на потребителите и да събираме информация за потребителите. Това се прави, за да персонализираме и подобрим опита Ви с нашия уебсайт.

“Бисквитката” е малък текстов файл, съхраняван на Вашия компютър. Бисквитките съхраняват информация, която се използва за подпомагане работата на сайтовете. Само ние имаме достъп до бисквитките, създадени от нашия уебсайт. Можете да контролирате бисквитките на ниво браузър. Изборът да деактивирате бисквитките може да възпрепятства използването на определени функции.

Повече информация за бисквитките: бисквитки

Информация за връзка:

Надзорен орган:

  • Наименование: Комисия за защита на личните данни
  • Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Телефон: 02 915 3 518
  • Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

Please identify yourself via e-mail

Към началото