Kariya Interior

Kariya Interior

За нас

Кария Интериор е нетрадиционно пространство, в което можете да намерите правилния начин за създаване на собствен интериор; интериор, който ще изрази вашия собствен характер, ще ви помогне да усетите свободата и уюта, от които се нуждаете и в същото време ще ви осигури неподправена идентичност. Ние сме тук, за да ви подкрепим по пътя на реализирането на вашите мечти.

Кария Интериор заема важно място в реализирането на частни и публични интериори и екстериори - къщи и апартаменти, офиси, обществени пространства, магазини, ресторанти. Ние можем да осигурим цялостно обзавеждане, като внедрим е пълна хармония текстил и мебели, които са специално разработени за вас. Кария Интериор ще освети вашето пространство и ще го декорира така, че да го направи достатъчно удобно не само, за да работите и да почивате, но и да споделите живота си в него. Направете правилния избор и ни позволете заедно да създаваме едно по-добро място за живот и работа.

Кария Интериор е студио за интериорен и екстериорен текстил, в което можете да намерите пълна гама текстилни изделия. Нашите продукти обличат всички равнини във Вашия дом, като започваме от пода – под формата на килими и мокети, вертикален текстил – завеси и щори, декорации за стени – тапети, стикери и фототапети, текстил за мебели – дамаска, естествена и изкуствена кожа, алкантара, покривки за легло, маса и декорации.

Ние можем да бъдем полезни във всички стъпки до постигането на уюта във Вашия дом – от консултацията в избора и дизайна до изработването, доставката и монтажа на текстилните продукти създадени специално за Вашия свят! Интериорния текстил е това, което кара дома да заживее, създава интериор, който ще изрази Вашия собствен характер, ще ви помогне да усетите свободата и уюта, от които се нуждаете и в същото време ще ви осигури неподправена идентичност.

Ние сме тук, за да ви подкрепим по пътя на реализирането на вашите мечти и да превърнем къщата в дом!

Кария Интериор работи активно в реализирането на частни и публични интериори и екстериори – къщи и апартаменти, офиси, обществени пространства, магазини, ресторанти.

Кария Интериор Кидс е звеното, чиято основна мисия е детския интериор! Това е нашия начин да помогнем да отглеждаме децата си в една естетически издържана здравословна среда. Ние избираме нашите продукти не само като излъчване и дизайн, а основното изискване е те да бъдат безвредни и с грижа за здравето на нашите деца! Използваме продукти от естествени материали, без фталати и химикали, екологично чисти. Продуктовата ни гама за деца включва текстили, тапети, фототапети, килими, декорации, пуфове и текстили за ежедневна грижа, всички подбрани в тематични колекции!

За нас е удоволствие да възпитаваме децата ни с отношение към естетиката и грижа за света около тях!

Направете правилния избор и ни позволете заедно да изградим едно по-добро място за живот и работа!

Нека заедно създадем дни на блаженство!

За да създадем заедно дни на вълшебство за любимите деца!

Какво правим

Дизайн

Изработка

Доставка

Мотанж

Към началото