Декорация за стени в детските стаи

Декорация за стени в детските стаи

Детските стаи предлагат безгранични възможности за декорация на стените и не само. Ние от Кария Интериор имаме огромното удоволствие да предлагаме продукти за детския интериор, в които присъства детския елемент. Ние търсим забавното, неповторимото и вълнуиващото в детския свят, ето защо и нашите продукти са не по-малко вълнуващи и забележителни!

В тази тема ще се спрем на декорацията на стените в детските стаи и пространства!

Стикери за декорация на мебели и стени

Този тип продукти са изключително актуални последните години. Предлагаме ги в колекция с постери, тапети, фототапети и килими.

Могат да бъдат в големи и малки размери и се декорират според желанията на клиента. Възможно е монтаж на мебели и стени, и не оставят никакви следи след демонтиране.

Темите са типично детски с присъстващ детски мотив, пастелни тонове и нежни десени, които галят окото и правят средата на живот по-приятна и вълнуваща.

Тапетни стикери

Този продукт е всъщност тапет, който може да бъде изрязан в избрана форма, в желан модел и цвят. Продуктът се предлага с екологично чисто лепило, подходящо за пространства обитавани от деца.

Темите са разнообразни и покриват любимите герои за децата – животни от мосркия свят, саваната, динозаври, птици и растения.

Цветни гами също са с богати предложения.

Тапети и фототапети

При тези продукти имаме най-голямо разнообразие от десени, цветове, теми. Изработено от 100 % флийс те са меки и приятни на допир и с добра покривност на стените.

Тук възрастовия диапазон е много голям – от новородени бебенца до тийнейджъри. Темите са забавни и интригуващи, а цветовете пастелни и ненапрягащи окото.

Тапети за рисуване и магнитно покритие

Черните дъски от класните стаи са част от нашата продуктова гама под формата на тапети. С тях може да оставите декорирането на стените изцяло на въображението на вашето дете.

А магнитното покритие ги прави и практични за организирането на деня и дава възможност за допълнително декориране.

Постери

Не на последно място постерите са най-лесния начин да вдъхнем живот и закачка в детските стени. Рамкирани в красиви дървени рамки те носят цвят и акцент в детската стая. Много често те са в колекция с нашите тапети и фототапети и са чудесен завършек на детския декор.

Основната цел на нашата мисия в декорирането на детските стаи е израстването в една омиротворена среда, забавна с нежни цветни решения и впечатляваща.

Нека заедно да създадем един свят на вълшебство за нашите деца!

Декорация за стени в детските стаи
FacebookPinterestLinkedInMessengerTwitterViberWhatsAppEmailCopy Link

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Terms and Conditions и Privacy Policy

Към началото